Λαυριο Φωτια / Στη φωτιά στο Λαύριο εσπευσμένα ο Νίκος Χαρδαλιάς - ΤΩΡΑ : Η φωτιά φαίνεται να απειλεί τα πρώτα σπίτια στην κερατέα, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο.

Λαυριο Φωτια / Στη φωτιά στο Λαύριο εσπευσμένα ο Νίκος Χαρδαλιάς - ΤΩΡΑ : Η φωτιά φαίνεται να απειλεί τα πρώτα σπίτια στην κερατέα, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο.. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης εμακ, 11 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Αν βρίσκεστε στο μαρκάτι κερατέας εκκενώστε τώρα προς λαύριο. Στην μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχτεί 38 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε χαμηλή βλάστηση σε. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού.

Πυρκαγιές / φωτιά τώρα στο λαύριο. Στο σημείο έχουν σπεύσει 38 πυροσβέστες. Η φωτιά στο λαύριο μοιάζει να είναι δύσκολη στο να ελεγχθεί, με τις αρχές να είναι σε συναγερμό και ήδη έχουν υπάρξει εντολές εκκένωσης, με επιχειρήσεις και σπίτια να καίγονται. Μια ηλικιωμένη γυναίκα αγνοείται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη φωτιά στο λαύριο όπως κατήγγειλε ο γιός της και επιβεβαίωσε στο thetoc ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο.

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά στο Λαύριο - Έξι ...
Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά στο Λαύριο - Έξι ... from cdn.cnngreece.gr
Μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς είπε: Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, καθώς επιχειρούν για την κατάσβεση της. Η φωτιά φαίνεται να απειλεί τα πρώτα σπίτια στην κερατέα, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, το μεσημέρι της πέμπτης, σε δασική έκταση, στην περιοχή πούντα ζέζα, στο λαύριο. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για να γίνει εκκένωση του οικισμού. Μια ηλικιωμένη γυναίκα αγνοείται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη φωτιά στο λαύριο όπως κατήγγειλε ο γιός της και επιβεβαίωσε στο thetoc ο δήμαρχος λαυρεωτικής.

Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια.

#πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής. Πριν λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του οικισμού. Κύριος στόχος μας είναι να μην απλωθεί η φωτιά προς τον εθνικό δρυμό σουνίου ανέφερε στον σκαϊ ο. Η φωτιά στο λαύριο μοιάζει να είναι δύσκολη στο να ελεγχθεί, με τις αρχές να είναι σε συναγερμό και ήδη έχουν υπάρξει εντολές εκκένωσης, με επιχειρήσεις και σπίτια να καίγονται. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε χαμηλή βλάστηση σε. Η νεότερη ενημέρωση από το γραφείο καλύτερη είναι η εικόνα από τη φωτιά στο λαύριο, καθώς δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή περιοχή μαρκάτι κερατέας. «είναι πολύ μεγάλη η φωτιά. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές, ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο. Η φωτιά φαίνεται να απειλεί τα πρώτα σπίτια στην κερατέα, ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι ισχυροί το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το μαρκάτι κερατέας προς το λαύριο. Δυνατοί άνεμοι πνέουν στην περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης εμακ, 11 οχήματα και 1 ελικόπτερο.

Έβαλε φωτιά σε αγροτοδασική έκταση με ένα βεγγαλικό που άναψε μέσα στο αυτοκίνητό του! Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Στο σημείο έχουν σπεύσει 38 πυροσβέστες. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής.

Μεγάλη φωτιά στο Λαύριο - Εκκενώνονται 4 οικισμοί (Φώτος ...
Μεγάλη φωτιά στο Λαύριο - Εκκενώνονται 4 οικισμοί (Φώτος ... from i1.prth.gr
Μια ηλικιωμένη γυναίκα αγνοείται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη φωτιά στο λαύριο όπως κατήγγειλε ο γιός της και επιβεβαίωσε στο thetoc ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Έβαλε φωτιά σε αγροτοδασική έκταση με ένα βεγγαλικό που άναψε μέσα στο αυτοκίνητό του! Λαύριο φωτιά πυρκαγιά εμπρησμός εμπρηστής. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Φωτιά στο λαύριο © eurokinissi/φωτησ βροτσησ. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Πριν λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους του οικισμού. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, το μεσημέρι της πέμπτης, σε δασική έκταση, στην περιοχή πούντα ζέζα, στο λαύριο.

Η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού internet παίζει μπάλα εδώ!

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής.σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Δυνατοί άνεμοι πνέουν στην περιοχή. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Πυρκαγιές / φωτιά τώρα στο λαύριο. Ξέσπασε σε δύσβατο σημείο με χαμηλή βλάστηση. Κύριος στόχος μας είναι να μην απλωθεί η φωτιά προς τον εθνικό δρυμό σουνίου ανέφερε στον σκαϊ ο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές. Η φωτιά στο λαύριο μοιάζει να είναι δύσκολη στο να ελεγχθεί, με τις αρχές να είναι σε συναγερμό και ήδη έχουν υπάρξει εντολές εκκένωσης, με επιχειρήσεις και σπίτια να καίγονται. Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, το μεσημέρι της πέμπτης, σε δασική έκταση, στην περιοχή πούντα ζέζα, στο λαύριο.

Η φωτιά στο λαύριο μοιάζει να είναι δύσκολη στο να ελεγχθεί, με τις αρχές να είναι σε συναγερμό και ήδη έχουν υπάρξει εντολές εκκένωσης, με επιχειρήσεις και σπίτια να καίγονται. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Η νεότερη ενημέρωση από το γραφείο καλύτερη είναι η εικόνα από τη φωτιά στο λαύριο, καθώς δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο. Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα στο λαύριο.

Φωτιά στο Λαύριο: Εκκενώνεται ο οικισμός Μαρκάτι - Έκτακτο ...
Φωτιά στο Λαύριο: Εκκενώνεται ο οικισμός Μαρκάτι - Έκτακτο ... from thecaller.gr
Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, καθώς επιχειρούν για την κατάσβεση της. Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα, το μεσημέρι της πέμπτης, σε δασική έκταση, στην περιοχή πούντα ζέζα, στο λαύριο. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή περιοχή μαρκάτι κερατέας. Η φωτιά είναι μεγάλη και απειλεί πλέον κατοικημένες περιοχές, ενώ μεγάλη είναι και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Και με αντίθετη κατεύθυνση ανέμου για την πούντα ζέζα και το σούνιο. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή μαρκάτι στο λαύριο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής.σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα, όπου υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.

Όλα τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης εμακ, 11 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Πυρκαγιές / φωτιά τώρα στο λαύριο. Ξέσπασε σε δύσβατο σημείο με χαμηλή βλάστηση. Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, καθώς επιχειρούν για την κατάσβεση της. Μια ηλικιωμένη γυναίκα αγνοείται αυτή τη στιγμή στη μεγάλη φωτιά στο λαύριο όπως κατήγγειλε ο γιός της και επιβεβαίωσε στο thetoc ο δήμαρχος λαυρεωτικής. Δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, οι άνεμοι ενισχύουν το μέτωπο. Η καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού internet παίζει μπάλα εδώ! Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στη θέση μαρκάτι στον δήμο λαυρεωτικής. Μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς είπε: Στην μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχτεί 38 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δύσβατο σημείο σε χαράδρα. Νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην θέση μαρκάτι, στην ευρύτερη περιοχή του λαυρίου και του δήμου λαυρεωτικής.